رنگ کردن آجر نما برای نماهایی که مدتزمان زیادی از عمر آن میگذرد یا اگر زمان زیادی از رنگکردن آنها میگذرد و ظاهری کهنه و قدیمی به نمای ساختمان داده است توصیه می شود. همچنین اگر نمای آجری درخشش و جذابیت اولیه خود را ازدستداده باشد، یکی از بهترین روشها رنگ کردن آن است. این امر علاوه بر فضای خارجی ساختمان برای رنگآمیزی فضای داخلی مثل نشیمن و آشپزخانه نیز اتفاق میافتد که نمای دیوار را چندبرابر زیبا میکند و جانی دوباره به نمای آجری میدهد، رنگ کردن آجر نما کار سختی نیست و با مطالعه ادامه مطلب با آن آشنا میشوید.
نحوه رنگ کردن آجر نما+ بهترین جایگزین رنگ دیوار آجری
- دسته بندی: مقالات آجر
برای اطلاعات بیشتر و مراحلی که در ادامه در رابطه با نحوه رنگکردن دیوار آجری که توسط کارخانه آجر ترنج در این مقاله آمده شده است به درک بیشتری دراینرابطه میرسید.
بهترین رنگ برای نمای آجری کدام است؟
بهترین رنگ موجود در بازار برای آجر نما که هم قیمت مناسبی داشته باشد و هم از کیفیت مناسبی برخوردار باشد رنگ اکریلیک است.
رنگ اکریلیک دارای تنوع رنگ نامحدود است، بنابراین هر رنگی از رنگهای اکریلیک را بخواهید، میتوانید برای نمای آجری ساختمان خود اجرا کنید.
مطالعه بیشتر: خرید و قیمت رنگ مخصوص آجر نما
مزایای رنگکردن دیوار آجری
- نوسازی و زیباسازی نمای ساختمان
- ایجاد لایه محافظتی در برابر فرسایش
- آبگریز کردن نسبی سطح نمای آجری ساختمان
- مقاومت در برابر اشعه uv
- تنوع رنگ بالا بر اساس سلیقه
ابزارهای رنگکردن دیوار آجری
- رنگ موردنظر از نوع رنگ اکریلیک
- کاغذ یا روزنامه برای پوششدهی پنجره و درب + چسب
- سمباده و کاردک
- قلممو یا غلتک و یا اسپری با پمپ باد (دستگاه رنگپاش)
- پرایمر و سیلر
- پارچه و تنظیف
- پودر بندکشی (جهت درزگیری)
نحوه رنگ کردن دیوار آجری (آموزش قدمبهقدم)
قدم اول: تمیز کردن دیوار آجری
از نکات مهم قبل از شروع به رنگ کردن آماده سازی دیوار آجری است، در ابتدا اگر قصد شما رنگ کردن دکوراسیون داخلی است با استفاده از پلاستیک کف منزل خود را را بپوشانید، در مرحله بعد باید سطح آجر را از هر نوع آلودگی و شوره و کپکی که درطولانی مدت بر نمای آجر نشسته است پاک کنید، استفاده از دستگاه واتر جت با فشار بالای آب به شما در شست و شوی نما و از بین بردن گرد و غبار کمک میکند.
نکته دیگر، پاککردن رنگهایی که مدتی از رنگکردن آن گذشته است و دچار برآمدگی شده است، بهوسیله سمباده و کاردک یا دستگاه سند بلاست سطح دیوار آجری را تمیز کنید، مورد مهمی که قبل از رنگ آمیزی باید رعایت کنید، سطح دیوار نباید خیس باشد تا مرحله اول رنگی که میزنید یکدست و تمیز باشد.
ما قبلا مقاله تمیز کردن و شستشو آجر نما را با روش های مختلف نوشته ایم لطفا با کلیک روی متن زیر به آن مراجعه کنید.
سابیدن آجر نما و روش های شستشو نمای آجری
در برخی موارد نمای دیوار آجری به دلیل چسباندن برچسبهای تبلیغاتی زیبایی چندانی ندارد، در این مواقع ابتدا با آب نما را خیس کنید، و پس از خیس خوردن برچسبها با استفاده از شویندهای ملایم مثل جوش شیرین و مایع ظرفشویی و استفاده از برس غیر سیمی برچسبها را از بین ببرید.
قدم دوم: پوشاندن کف، دربها و پنجرهها
برای جلوگیری از کثیف نشدن قسمت هایی که نمیخواهید رنگ آمیزی کنید با استفاده از روزنامه درب و پنجره سطح آن هارا بپوشانید، همینطور با استفاده از نوار نقاشی روی مبل و وسایل تزیینی را بپوشانید تا قطره های رنگ روی وسایل نریزد.
قدم سوم: ترمیم درزها و شکافها و ترکهای آجر
ابتدا تمام مواردی که ظاهری کثیف به آجر ظاهری است را برطرف کنید، و بعد با استفاده از ملات آب و ماسه و سیمان تمامی درهایی مه در سطح آجر وجود را پر کنید، مورد بعدی اگر در سطح آجر برآمدگی وجود داشت با سمباده آن را رفع کنید یا اگر کپک و شوره وجود داشت با دستگاه ظاهر آجر را تمیز کنید و بعد آبکشی کنید.
برای پوشاندن ترکهایی که بهمرورزمان در سطح آجر ایجاد شده است از رنگ لاتکس استفاده کنید.
مورد دیگر خرید پودر بند کشی آجر نما و استفاده از آن برای پر کردن تورفتگیهای درزهای بین دیوار است. پودر بندکشی ظاهر تمیزتری نسبت به ملات دارد و روشی مناسب برای ترمیم درز و شکاف های دیوار آجری است.
قدم چهارم: استفاده از سیلر و پرایمر قبل از شروع به رنگ آمیزی دیوار
پرایمر یکی از واجبات اصلی رنگآمیزی دیوار آجری است. از مرایای پرایمر میتوان به کاهش مقدار رنگ موردنیاز و جذب بهتر رنگ به دیوار آجری اشاره کرد. با اجرای پرایمر قبل از رنگآمیزی دیوار، محلول پرایمر به خلل و فرجهای آجرها نفوذ میکند که باعث میشود به رنگ زیادی نیاز نشود، همچنین اگر رنگ بعد از زدن پرایمر اعمال شود خاصیت چسبندگی مطلوبی به دیوار داده میشود.
قدم پنجم: رنگ کردن دیوار آجری
بعد از انجام تمامی موارد گفته شده، در این مرحله رنگ اکریلیک را در یک سطل با آب شهری بهخوبی مخلوط و همگن میکنیم. نسبت مخلوط آب به رنگ برای دیوار خارجی معمولاً ۱ به ۴ در نظر گرفته میشود که میتوانید بسته به نیاز آن را رقیقتر نیز کنید. سپس محلول را با استفاده از قلممو، غلتک و یا پمپ باد بر روی نمای آجری ساختمان یا دیوار خود اجرا کنید.توجه: حتما فرایند رنگ کردن آجر نما را از بالا به پایین انجام دهید.
در نهایت بعد از رنگ آمیزی حداکثر به ۴ ساعت زمان برای خشک شدن آجر نما نیاز دارید.
نقاشی دیوار آجری و رستیک کردن آجر نما
یکی از روشهای خلاقانه و زیبا کردن نمای داخلی و بیرونی ساختمان تنوع دادن به سبک دیوار آجری و نقاشی دیوار است. چرا که نقاشی دیوار آجری با استفاده از شابلون یا بهرهگیری از تخصص نقاشان ماهر به نمای دیوار آجری اتاق یا نشیمن جذابیت بیشتری دهید، یکی از ایدههای دیگر برای ساده پسندان این است که بهجای نقاشی و رنگکردن کل فضای آجر نقاشی فضای کوچکی از آجر به سبک مدرن است. گاهی نیز رستیک کردن و پتینه پتینه کردن آجر نما نیز به جذابیت ظاهری نمای آجری میافزاید.
بهترین و ارزانترین جایگزین رنگکردن دیوار آجری
ترمیم و تمیز کردن نمای آجری با واترجت و شستشوی آجر نما با محلول شستشوی آجر بهترین روش ممکن برای زیباسازی آجرنمای ساختمان است.
برای دریافت قیمت محلول شستشوی آجر نما روی لینک زیر کلیک کنید.
قیمت محلول شستشوی آجر نما
در نهایت استفاده از یک پوشش نانو برای جلوگیری از کثیفی مجدد آجرهای نما توصیه میشود.
کلام پایانی
رنگکردن دیوار آجری با استفاده از رنگی باکیفیت کاری بسیار آسان است که با بهکارگیری مراحلی که در این مقاله گفته شد قدمبهقدم پیش روید و به نتیجه دلخواه خود برسید، برای اطلاعات و مشاورههای لازم با کارشناسان شرکت آجر ترنج تماس حاصل فرمایید.
سلام و وقت بخیر و ممنون از مطالب فوق العاده مفیدتان من با توجه به اینکه اطلاعاتم کامل شد توسط محتوای شما میخواهم دیوار اتاق خواب را رنگ کنم و ترک هایی در سطح دیوار وجود داره که نمیدانم از چه رنگی استفاده کنم میشه توضیح بدید که آیا رنگ لاتکس کاربردی است یا نه
سلام! خوشحالم که مطالب به شما کمک کردهاند. رنگ لاتکس انتخاب خوبی برای دیوارهای داخلی است و در موارد زیر کاربرد دارد:
1. پوشش ترکها: رنگ لاتکس قابلیت انعطافپذیری خوبی دارد و میتواند ترکهای کوچک را پوشش دهد. اگر ترکهای بزرگتری دارید، ممکن است نیاز به استفاده از بتونه قبل از رنگآمیزی داشته باشید.
2. سهولت استفاده: رنگ لاتکس به راحتی قابل اعمال است و سریع خشک میشود. همچنین بوی کمتری نسبت به رنگهای روغنی دارد که برای استفاده در فضای داخلی مناسبتر است.
3. قابلیت شستشو: بسیاری از رنگهای لاتکس قابل شستشو هستند که این ویژگی برای دیوارهای اتاق خواب که ممکن است به مرور زمان نیاز به تمیز کردن داشته باشند، بسیار مفید است.
4. دوام و پایداری: رنگ لاتکس مقاوم در برابر رطوبت و تغییرات دماست، بنابراین برای استفاده در دیوارهای داخلی ایدهآل است.
برای شروع کار:
1. ابتدا ترکهای دیوار را با بتونه مخصوص پر کنید و سطح آن را صاف کنید.
2. پس از خشک شدن بتونه، دیوار را سمباده بزنید تا سطحی صاف و یکدست داشته باشید.
3. سپس یک لایه پرایمر مناسب استفاده کنید تا رنگ اصلی بهتر روی دیوار بچسبد.
4. نهایتاً رنگ لاتکس را با استفاده از غلطک یا قلممو اعمال کنید.
با انجام این مراحل، دیوار اتاق خواب شما با یک پوشش زیبا و بادوام رنگ خواهد شد. موفق باشید!